Întâlnire cu tinerii din Parohia “Sf. Ap. Petru şi Pavel” Beclean

publicat la 28 februarie 2011 în Ştiri

Vineri, 25 februarie 2011, doi membri ai consiliului de conducere al ASTRU Cluj s-au întâlnit cu tinerii din parohia „Sfinţi Apostoli Pentru şi Pavel” din Beclean care doresc să facă parte din Asociaţie. După rugăciunea de început, condusă de Pr. Alin Cîndea, responsabil cu pastoraţia tinerilor în Protopopiatul Beclean a urmat prezentările. A urmat apoi o activitate de grup, tinerii şi-ai dovedit talentele de arhitecţi, constructori şi artişti prin realizarea unui oraş de hârtie. A fost o activitate antrenată prin care am putut reflecta împreună la relaţiile care se există între membrii unui grup de tineri.

Apoi s-au identificat aşteptările şi temerile tinerilor din Beclean vis-a-vis de ASTRU, dar în acelaşi timp şi care poate fi contribuţia lor la dezvoltarea şi promovarea Asociaţiei în rândul celor semenilor lor. A urmat apoi o prezentare ASTRU care cuprindea informaţii referitoare la: identitatea Asociaţiei, organizarea unui grup parohial, drepturile şi obligaţiile membrilor etc.

La finalul întâlnirii s-au oferit tinerilor informaţii referitoare la activităţile pentru tineri la nivel eparhial, Ziua Mondială a Tineretului precum şi despre întâlnirile pentru liceeni şi studenţi care se desfăşoară săptămânal la birourile ASTRU din Cluj – Napoca.

Laura S.

imagine

imagine

imagine

via Cluj.ASTRU.ro

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *