Seniorul presei clujene s-a mutat la Domnul

publicat la 14 iulie 2015 în Anunţuri

Seniorul presei clujene a încetat azi din viață. Jurnalistul Virgil Lazăr a fost unul dintre cei mai buni și mai apreciați reprezentanți ai presei din România. El s-a mutat la Domnul după o îndelungată suferință.

Virgil Lazăr a început să lucreze în presă de la 17 ani. De atunci și până în anul morții, decanul de vârstă al presei clujene, care avea 84 de ani, a publicat cu regularitate texte în România liberă. De asemenea, Virgil Lazăr s-a numărat printre colaboratorii ClujToday.ro.

Marele jurnalist a fost unul dintre cei mai talentați mânuitori ai condeiului din România. O vreme, a fost și reporter de război, pe frontul dintre Egipt și Israel. Virgil Lazăr a publicat și numeroase cărți, între care ”Radiografia unui timp apus”. Seniorul presei clujene și-a derulat activitatea în orașele Sighișoara, Sibiu, Timișoara, Oradea, București și Cluj. În ultimii ani, a primit titlurile de Senior al Cetății și de Cetățean de Onoare al județului Cluj. Virgil Lazăr s-a implicat de-a lungul vieții în numeroase activități civice, alături de vechea sa prietenă, Doina Cornea, și a militat pentru restaurarea Monarhiei.

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!

via ClujToday.ro

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *