Invitație la hramul mănăstirii Maicii Domnului din Cluj-Napoca

publicat la 5 septembrie 2017 în Anunţuri

Congregația Surorilor Maicii Domnului (CMD) organizează și în acest an, la 8 septembrie 2017 – de Sfântă Marie mică, serbarea Hramului Mănăstirii Maicii Domnului din Cluj-Napoca.

Cu acest binecuvântat prilej, preoții și credincioșii care doresc să se unească în rugăciune și bucurie sub mantia ocrotitoare a Preasfintei Mame și Fecioare Maria, sunt invitați să ia parte la programul ce se va desfășura la mănăstirea de pe str. Romul Ladea nr. 6, Cluj-Napoca.

În ziua premergătoare marii sărbători, joi 7 septembrie 2017, este programată o seară de rugăciune în capela locașului mănăstiresc cuprinzând, de la ora 18.00, slujba Vecerniei urmată de rugăciunea Paraclisului Maicii Domnului și o oră de Adorație Euharistică.

Vineri 8 septembrie 2017, când Biserica întreagă celebrează Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, PS Florentin Crihălmeanu Episcopul eparhial de Cluj-Gherla împreună cu preoți, persoane consacrate și credincioși, vor merge prin oraș în procesiune, cu cântec și rugăciune, de la Catedrala "Schimbarea la Față" (pornirea fiind programată la ora 8.30) și până la Mănăstirea Maicii Domnului, în cart. Gheorgheni. Aici, după primirea Ierarhului de către Maica Teodorina, superioara generală CMD, și pr. capelan Cristian David, cancelar episcopal, de la ora 10.00 va fi celebrată în mod solemn Sfânta Liturghie Arhierească la altarul amenajat în curtea mănăstirii.

Surorile așteaptă cu drag la sărbătoarea frumoasei mănăstiri clujene pe toți cei ce doresc să o cinstească pe Preasfânta Fecioară Maria, de Dumnezeu Născătoare, în ziua nașterii sale și să primească, prin puternica ei mijlocire, haruri și binecuvântări de la Fiul său, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos.

imagine

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *