Anunț: A trecut la Domnul Ieromonahul Grigore Gavril Arieșan OSBM

publicat la 18 octombrie 2019 în Anunţuri

Un suflet blând, martor al catacombelor și al Bisericii în clandestinitate, s-a înălțat spre Cer: pr. Grigore Arieșan din Ordinul "Sfântului Vasile cel Mare" a răspuns joi, 17 oct. 2019, chemării Domnului nostru Isus Cristos căruia I-a slujit cu devotament și multă dragoste întreaga viață.

La ceas de vremelnică despărțire, de rugăciune pentru cel trecut la Domnul și pioasă aducere-aminte, părinții bazilieni aduc la cunoștință persoanelor consacrate, preoților și tuturor credincioșilor care l-au cunoscut, "că iubitul nostru confrate Ieromonah Gavril-Maria, OSBM, Grigore Arieșan a trecut la Domnul în data de 17 octombrie 2019, având 92 de ani de viață, 76 de ani de călugărie, 48 de ani de preoție.

În memoria sa, vineri 18 octombrie 2019, de la ora 18.30 este programată Panahidă la capela "Încoronarea Maicii Domnului" de pe Str. Gheorghe Lazăr nr. 20, Cluj-Napoca. Sâmbătă, 19 octombrie 2019, la ora 8.00, catafalcul va fi depus în Catedrala "Schimbarea la Față", iar de la ora 9.00 va fi celebrată Sfânta Liturghie în memoria celui trecut la Domnul.

De la ora 10.00 se va oficia în catedrală Rânduiala Înmormântării călugărilor. După împlinirea celor rânduite, trupul neînsuflețit al pr. Grigore va fi depus în cripta călugărilor bazilieni din Cimitirul Mănăștur, Cluj-Napoca în așteptarea Învierii morților. Veșnică odihnă dă-i, Doamne!"

imagine

imagine

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *