Inaugurarea noului sediu al primei Hyperclinici MedLife la Cluj-Napoca, în colaborare cu Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla

Publicat pe: 22 octombrie 2015|Secțiunea: Ştiri|

O frumoasă colaborare a fost fructificată joi, 22 octombrie 2015, prin inaugurarea noului sediu al primei Hyperclinici MedLife la Cluj-Napoca, pe Calea Moților nr. 32, în prezența coordonatorilor generali, Mihai și Nicolae Marcu, a reprezentanților Companiei MedLife, a reprezentanților Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, a invitaților la acest moment de deschidere: Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Vakar Istvan, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, a altor distinse autorități centrale și locale, cadre medicale și operatori sanitari. Inaugurarea celei mai mari clinici private din oraș a cuprins un moment de alocuțiune, tăierea panglicii și ceremonia religioasă cu binecuvântarea dată de Preasfinția Sa Florentin Crihălmeanu, Episcop de Cluj-Gherla.

"Odată cu deschiderea acestei noi unități, devenim primul operator medical care pune la dispoziția clujenilor soluții medicale integrate, ambulatoriu, imagistică și laborator, sub un singur acoperiș, astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să facă drumuri în plus pentru investigații" a spus Mihai Marcu, președinte al Consiliului de Administrație MedLife. PS Florentin și-a exprimat bucuria că, "după ce în urmă cu câteva zile am binecuvântat crucea de pe Catedrala din Piața Cipariu, ne aflăm acum în fața unui nou proiect care prinde viață odată cu acest moment inaugural. Iată astăzi, pentru Eparhia de Cluj-Gherla, avem bucuria de a vedea un vis împlinit – clădirea de pe str. Moților nr. 32, începută cu eforturi financiare remarcabile din partea Episcopiei, dar și din partea unor binefăcători, are acum o destinație bine definită și își începe oficial misiunea".

imagine

"De ce o colaborare între MedLife și Episcopia Greco-Catolică? Pentru că acest mare proiect național, Compania MedLife, a pornit din sufletul unei mame care a dorit să își împlinească vocația de mamă, dar și de medic, o mamă care având doi fii, primea cu bucurie în casa ei și copiii de pe stradă care aveau nevoie de ajutor medical. Treptat, locuința a devenit neîncăpătoare și a încolțit un vis care a devenit un ideal de viață al întregii familii – deci se poate spune că la originea marelui proiect MedLife de astăzi stă o inimă de mamă și-a închinat viața acestui ideal, mama domnilor Mihai și Nicolae, doamna doctor Mihaela Marcu."

"Nu întâmplător, sigla MedLife este o inimă albastră și albă, sunt culorile Preasfintei Fecioare Maria, suntem în luna octombrie dedicată de Biserică Preasfintei Fecioare Maria – o frumoasă și providențială coincidență, o inimă reprezentând această inimă de mamă pusă pentru a dărui viață, dăruindu-se la rândul său cu iubire celor în nevoie. Când vorbim de iubire și de viață, gândul nostru se înalță spre Acela care este izvorul iubirii și al vieții, Acela care s-a întrupat pentru a arăta tuturor calea în adevăr spre viață, acela care este Doctorul trupurilor și al sufletelor noastre, Unul și Întreitul Dumnezeu. Mulțumim reprezentanților MedLife!", a încheiat Preasfinția Sa discursul inaugural.

imagine

Conform reprezentanților MedLife, "noua unitate este rezultatul unei investiții de 800.000 de euro și oferă pacienților consultații și investigații pentru 24 de specialități medicale, printre care: cardiologie, chirurgie generală și estetică, dermatologie și estetică medicală, ecografie, gastroenterologie, imagistică – CT, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, urologie. Noua clinică se întinde pe o suprafață de 1800 mp, dispusă pe patru niveluri, ce include 22 de cabinete medicale destinate investigațiilor clinice și paraclinice, acestea din urmă putând fi accesate în clinică și pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie".

"MedLife activează în România din 1996 și este cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală, fiind totodată și cel mai mare angajator în sistemul medical privat, cu o cifră de 4000 de angajați. Conform studiului internațional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al șaselea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria ‘Clinică privată’".

Biroul de presă al Episcopiei de Cluj-Gherla

imagine