Rugăciune pentru vindecare cu Pr. Joseph K. Bill din India

Publicat pe: 3 iunie 2006|Secțiunea: Ştiri|

Untitled document

“Isus doreşte să ne vindece!  Să avem credinţă!” –  este invitaţia  pr. Joseph k. Bill din India pentru credincioşii din Cluj-Napoca.  
Pr. Joseph K. Bill, preot în Congregaţia indiană Sf. Vincenţiu de Paul, face o vizită în România la invitaţia IPS Ioan Robu, Arhiepiscop şi Mitropolit de Bucureşti.
Cu binecuvântarea PS Florentin Crihălmeanu, Episcop de Cluj-Ghrla, Pr. Bill se va ruga şi împreună cu credincioşii clujeni.

Miercuri, 7 iunie 2006, în cadrul Sfintei Liturghii de la ora 9.00, oficiată în Biserica greco-catolică „Sfânta Fecioară Maria” din cartierul Grigorescu (b-dul 1 decembrie 1918), Pr. Joseph K. Bill (Kuruppamparabill), preot în Congregaţia indiană Sf. Vincenţiu de Paul, va ţine un Cuvânt de învăţătură urmat de rugăciune pentru binecuvântarea  bolnavilor.Mai înainte de sosirea Pr. Bill, Pr. Anton Crişan Consilier al Episcopiei de Cluj-Gherla, a organizat un program de rugăciune susţinut de către Grupul de Adoraţie „Triumful Inimii Neprihănite”. Pr. Anton ne-a relatat: „începând cu ora 4.30, se va contempla Isus şi viaţa lui Isus prin rugăciunea „Sfântul Rozariu” – Misterele de Bucurie, Lumină şi Durere. La ora 7.00 va fi celebrată Sfânta Liturghie (aflată în programul zilnic al parohiei Grigorescu), după care Sfântul Rozariu va continua prin Misterul de Mărire. Cu sufletele astfel înălţate spre cele cereşti, la ora 9.00, credincioşii şi preoţii vor începe Sfânta Liturghie în prezenţa invitatului.”
Între orele 10.00-11.30, Pr. Joseph K. Bill va face rugăciunea pentru binecuvântarea bolnavilor şi va rosti un cuvânt de învăţătură. Sunt aşteptaţi cât mai mulţi credincioşi de orice confesiune, pentru a primi iubirea lui Dumnezeu şi darul vindecării prin credinţă.

În anul 1976, după o perioadă petrecută între viaţă şi moarte, prin rugăciunea Episcopului Mankuzhikkary Sebastian, Doctorul sufletelor şi al trupurilor Isus Hristos l-a vindecat pe Pr. Joseph K. Bill de un dublu infarct miocardic, vindecarea fiind confirmată medical ca efect al intervenţiei divine.Primind binecuvântarea superiorilor, după vindecarea sa pr. Bill a început să predice, vestind voinţa lui Dumnezeu de a ridica de pe umerii oamenilor povara suferinţei. Predicarea şi rugăciunea pr. Bill au fost însoţite pretutindeni de vindecări şi de reorientarea vieţii oamenilor spre Dumnezeu. În ajunul înălţării la ceruri de-a dreapta Tatălui, Isus s-a arătat apostolilor şi mustrându-i pentru necredinţa şi împietrirea inimii lor că nu crezuseră pe cei ce-L văzuseră înviat, le-a zis: „Mergeţi în toată lumea şi predicaţi Evanghelia la toată făptura… Iar pe cei ce vor crede, îi vor însoţi aceste semne: în Numele Meu vor izgoni diavoli, vor vorbi limbi noi… pe cei bolnavi îşi vor pune mâinile şi ei se vor tămădui.” Mc(16, 15-18)Pr. Bill a urmat porunca Mântuitorului: mergând în toată lumea, petrece câte o săptămână în fiecare ţară pentru a mărturisi oamenilor puterea tămăduitoare a credinţei. Deşi la o vârstă înaintată, părintele este neobosit şi dornic de a întâlni cât mai multe suflete.În cele 5 zile pe care le va petrece la noi în ţară, pr. Bill se va opri în 10 oraşe pentru a se ruga împreună cu credincioşii: luni 5 iunie, va fi dimineaţa în Bucureşti iar după-masa la Ploieşti, marţi 6 iunie, la Braşov şi Târgu-Mureş, în ziua de miercuri 7 iunie, va fi la Cluj-Napoca şi Baia-Mare, joi 8 iunie, va trece prin Oradea şi Timişoara, vineri 9 iunie, la Deva şi Sibiu de unde se va întoarce la Bucureşti pentru a pleca spre mănăstirea sa aflată în Germania.   Părintele Joseph K. Bill se află la a doua vizită în România, anul trecut în luna martie fiind pentru o săptămână în Miercurea-Ciuc unde a ţinut o reculegere spirituală.   

Viorica Sabo, redactorDepartamentul Mass-Media 

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la tel 0729-884881 – pr. Anton Crişan