Invitaţie pentru tineri la Băişoara cu ocazia ZMT 2009

publicat la 26 martie 2009 în Ştiri

Departamentul pentru tineret al Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla, invită tinerii să ia parte la celebrarea locală a celei de-a XXIV-a Zi Mondială a Tineretului cu tema “Ne-am pus speranţa în Dumnezeul cel viu” (1 Tim 4, 10).

Sâmbătă, 4 aprilie 2009 va avea loc o excursie la Băişoara. Grupul de tineri va porni la ora 9.00 din parcarea Cipariu (Cluj-Napoca) şi se va îndrepta spre Băişoara unde în biserica parohială se va celebra o Sfântă Liturghie, de către Preasfinţitul Florentin Crihălmeanu, care va  fi urmată de o cateheză pornind de la mesajul Sfântului Părinte Papa Benedict al XVI-lea pentru a XXIV-a Zi Mondială a Tineretului. După-amiaza programul va continua cu o drumeţie pe Muntele Băişorii. Întoarcerea la Cluj-Napoca  va avea loc în cursul serii.

Duminică, 12 aprilie 2009, începând cu ora 10.30, Ziua Mondială a Tineretului va fi marcată solemn în cadrul Sf. Liturghii celebrate de PS Florentin Crihălmeanu în Catedrala Greco-Catolică Schimbarea la Faţă din Cluj-Napoca.

Informaţii suplimentare:

Înscrierile pentru excursie se fac până în data de 2 aprilie 2009.  Preţul este 10 lei (acoperă doar transportul). Este recomandat să aveţi la voi un izopren, îmbrăcăminte adecvată şi mâncare.

Pr. Cristian Goia – Consilier cu pastoraţia tineretului –   0729.884887   – tineretcluj@gmail.com
Codruţa Fernea – Preşedinte ASTRU Cluj –   0744.164669 – cluj@astru.ro

image

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *