Invitaţie pentru Săptămâna Tânărului Greco-Catolic la Ileanda

publicat la 17 septembrie 2009 în Ştiri

În perioada 4-11 octombrie 2009 în Eparhia de Cluj-Gherla se organizează Săptămâna Tânărului Greco-Catolic, un eveniment care va culmina în data de 10 octombrie 2009 la Ileanda cu Întâlnirea Eparhială a Tineretului. Pornind de la motoul propus de Sf. Părinte Papa Benedict al XVI-lea, în acest an, pentru Ziua Mondială a Tineretului: “Ne-am pus speranţa în Dumnezeul cel viu” (1Tim 4,10), tema acestei Întâlniri Eparhiale a Tineretului este: Cristos este speranţa mea!

În cursul Săptămânii Tânărului Greco-Catolic se recomandă organizarea măcar a unei activităţi (seară de rugăciune, adoraţie euharistică, serata dansantă, vizionare de film, cateheză, conferinţă, etc… ) cu şi pentru tinerii din fiecare comunitate parohială.

Preoţii Eparhiei de Cluj-Gherla sunt invitaţi la Întâlnirea Eparhială a Tineretului împreună cu tinerii din comunitatea parohială pe care o păstoresc, în localitatea Ileanda, la Parohia Greco-Catolică “Adormirea Maicii Domnului”. Pentru participarea la Întâlnirea Eparhială preoţii sunt rugaţi să ia legătura cu responsabilii cu pastoraţia tineretului din protopopiate, deoarece deplasarea şi decontarea transportului se va face în mod organizat pe protopopiate. De asemenea tinerii sunt rugaţi să îşi aducă mâncare pentru această zi. Îi rugăm pe preoţi să ne comunice până în data de 28 septembrie 2009 activităţile pe care le vor organiza în cadrul Săptămânii Tânărului Greco-Catolic şi numărul de participanţi la Întâlnirea Eparhială.

În comuniune de rugăciune,

Pr. Cristian GOIA
Consilier eparhial cu probleme de tineret

image

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *