Anunţ: Inaugurarea complexului de locuinţe sociale “Don Antonio Rossi”

publicat la 12 aprilie 2010 în Ştiri

Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj inaugurează unul dintre cele mai importante proiecte, Complexul de locuinţe sociale “Don Antonio Rossi” din Chinteni, proiect desfăşurat în colaborare cu Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, parohia greco-catolică Chinteni, primăria Chinteni şi Consiliul Judeţean Cluj.

În cadrul evenimentului care va avea loc miercuri, 14 aprilie 2010, de la ora 12.30, Preasfinţia Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul eparhial de Cluj-Gherla, va binecuvânta cele 27 de case sociale din cadrul complexului.

imagine

La inaugurare vor participa: domnul prefect Florin Stamatian, domnul preşedinte al CJC, Alin Tişe, domnul primar al Municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, doamna primar a Comunei Chinteni, Lucia Magdalena Suciu, deputaţi şi senatori din cadrul Parlamentului României, membri ai Asociaţiei Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj, preoţi, persoane consacrate şi laici.

Ca invitat special va fi prezent Don Antonio Rossi, Preşedintele Asociaţiei “Chiese dell’Est” din Italia, principalul finanţator al proiectului.

Odată cu acest moment inaugural, este atins scopul pentru care a fost ridicat complexul: acela de a oferi dreptul la o viaţă normală familiilor care, în societatea actuală marcată de criza economică, nu îşi pot permite o locuinţă. De aceea, noul început prin care se va însufleţi zona până acum nelocuită din localitatea Chinteni este un prilej de bucurie pentru cei care s-au implicat în realizarea proiectului, dar şi pentru viitorii beneficiari.

Biroul de Presă al Episcopiei de Cluj-Gherla
Pr. Adrian Avram
Director General al Asociaţiei
Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj
0728-882.966

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *