Viaţa este un dar de la Dumnezeu

publicat la 26 iunie 2011 în Ştiri

Se spune că viaţa este un dar de la Dumnezeu, care nu trebuie refuzat ci doar protejat.

Grupul de tineri ASTRU Gherla împreună cu parohia greco-catolică “Sfântul Iosif” din Gherla şi în colaborare cu Liceul Teoretic “Petru Maior”, au organizat vineri 24 iunie 2011 o dezbatere cu tema “Când începe viaţa?…o dezbatere despre viaţă şi alegerile personale în decizia avortului”. Invitatul întâlnirii a fost pr. Titus Sas, responsabil al Departamentului pentru Familie şi Viaţă al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.

S-a discutat despre o parte frumoasă a vieţii, “naşterea”, dar şi despre modul în care omul o refuză. Tinerii au fost consiliaţi despre acest subiect cu scopul de a rămâne torţele vii ale creştinismului şi de a înţelege şi a ajuta înlăturarea adevăratului AVORT.

“Purtăm la gât colierul hotărârilor noastre” este părerea unuia dintre tineri. “Mulţumită acestei întâlniri am înţeles că viaţa nu este o pură întâmplare ci un dar suprem. Un copil este îngerul trimis de Dumnezeu pentru a putea ajuta lumea, a cărui viaţă nu o putem fura. Cu toate acestea, lumea o fură legalizând anumite legi care permit acest fapt.”

Denisa Buzan

imagine

imagine

via Cluj.ASTRU.ro

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *