Sr. Emmanuel Maillard: Pacea va avea ultimul cuvânt

Publicat pe: 16 februarie 2017|Secțiunea: Ştiri|

Editura Galaxia Gutenberg anunță apariția cărții "Pacea va avea ultimul cuvânt", semnată de sr. Emmanuel Maillard și tradusă de Janine Rusneac. Cartea, în format 15×21, și având 304 pagini, poate fi comandată de pe GalaxiaGutenberg.ro la prețul de 28 de lei. Redăm prezentarea oferită de editură:

Mărturii și fioretti prezentate prin parabole savuroase și ilustrate cu imagini care ne permit să îl surprindem pe Dumnezeu în flagrant delict de Îndurare. Prin fragmentele sale tulburătoare, sora Emmanuel ne oferă o călătorie atât prin închisorile din New York, cât și prin confesionalele sfinților! Cititorul se cufundă în profunzimea inimii umane și este prins în situații trecute sau prezente, pe cât de captivante, pe atât de variate. Folosind un stil plin de viață și incisiv, cartea ne ajută să vedem această pace atât de dorită, cea care vine de Sus și care obține victorie după victorie. Așadar, aceasta este înfrângerea vidului, a descurajării și a fricii.

Fiecare dintre noi are propriul său Înger păzitor și, dacă legăm o prietenie cu el, dacă îi vorbim în fiecare zi ca unui prieten foarte intim și foarte scump, nu vom regreta niciodată! Teologia ne învață: unul singur dintre Îngerii păzitori este mai puternic decât toți demonii din iad. El îl are pe Dumnezeu cu el! Așadar, în fiecare zi, în rugăciune, să ne încredințăm nevoile îngerilor noștri, implorându-i să acționeze cu forță și să ne ajute să revenim întotdeauna la voința lui Dumnezeu. Ce poate fi mai trist decât un Înger păzitor în șomaj?

Sora Emmanuel Maillard s-a născut în Franța în 1947. A obținut diploma în Istoria Artei la Sorbona în 1971 și din 1976 este membră a comunității Beatitudinilor. Trăiește la Medjugorje și de acolo călătorește în lumea întreagă pentru a evangheliza.

imagine