Săptămâna Tânărului Catolic – Vestitori ai evangheliei acum și în fiecare zi

Publicat pe: 27 septembrie 2018|Secțiunea: Ştiri|

Ești elev sau student catolic proaspăt venit la Cluj?  Te așteptăm să ne cunoaștem! Săptămâna Tânărului Catolic este un moment din an în care ai ocazia să iei contact cu mediul tânăr catolic din Cluj pentru a ști încotro poți să o apuci și ce ți se oferă în timpul acestui nou an școlar/universitar.

Evenimentul, ajuns la cea de-a XI-a ediție, este organizat de Departamentul pentru Tineret al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla în colaborare cu Asociația Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, Asociația Cercetașii Munților Cluj, Centrul spiritual Manresa, Grupul de Rugăciune „Trimful Inimii Neprihănite a Mariei” și Seminarul Teologic Eparhial Sf. Ioan Evanghelistul.

STC se desfășoară în perioada 7-13 octombrie 2018, având tema „Vestitori ai evangheliei acum și în fiecare zi” și se adresează tinerilor clujeni sau veniți la Cluj-Napoca pentru studii, pentru a cunoaște și interacționa cu tineri de vârsta lor, cu valori și interese comune.

imagine

DUMINICĂ, 7 octombrie
18.00 – Sf. Liturghie (Capela Seminarului Teologic Eparhial „Sf. Ioan Evanghelistul” – str. C-tin Brâncuși, nr. 37)
19.15 – Deschiderea anului asociativ ASTRU Cluj 2018-2019 (Centrul pastoral al Parohiei „Andrei Mureșanu” – str. C-tin Brâncuși, nr. 44)

MARȚI, 9 octombrie
18.00 – Conferința „Drumul Rezoluției – Episcopul Iuliu Hossu și Marea Unire”.
Invitat: dl. Gelu Hossu –  biograf al Cardinalului si Președinte al „Asociației Cardinal Iuliu Hossu”. (Sala de conferințe a Seminarului Teologic – str. C-tin Brâncuși, nr. 37) – ASTRU Cluj
19.30 – Rugăciune de seară  (str. C-tin Brâncuși, nr. 37) – Seminarul Teologic Eparhial „Sf. Ioan Evanghelistul”

MIERCURI, 10 octombrie
19.00 – „Buna Vestire la Mănăstire” –  (Str. Tudor Arghezi, nr. 2) – Centrul Spiritual Manresa

JOI, 11 octombrie
18.00 – Sf. Liturghie (Catedrala „Schimbarea la față” – B-dul Eroilor nr. 10)
19.00 – Rugăciunea Rozariului 
20.00 – Adorație Euharistică – Grupul de Rugăciune „Triumful Inimii Neprihănite a Mariei”

SÂMBĂTĂ, 13 octombrie
17.00 – Jocuri și veghe de seară cu Cercetașii Munților (Parcul Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla – str. Moților, nr. 26) – Asociația Cercetașii Munților

via Cluj.ASTRU.ro