PS Claudiu a binecuvântat capela Centrului „Sfântul Luca” din Beclean

publicat la 15 septembrie 2021 în Ştiri

Duminică, 12 septembrie, cu ocazia vizitei pastorale în parohia Beclean, PS Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla, a binecuvântat capela Centrului de Recuperare „Sfântul Luca” din localitate.

După Sfânta Liturghie Arhierească celebrată în parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, în cadrul căreia a fost hirotonit un nou preot, beneficiarii Centrului „Sfântul Luca” din Beclean au avut bucuria să fie vizitați de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Eparhiei de Cluj-Gherla. Ierarhul a fost primit cu pâine și sare de mai mulți copii și tineri, iar apoi dr. Letiția Vlăduțiu i-a adresat Preasfinției Sale un cuvânt de bun venit. Episcopul i-a salutat pe cei prezenți, i-a binecuvântat, iar apoi a binecuvântat capela centrului.

Vizita Episcopului de Cluj-Gherla a fost prilej de mare sărbătoare pentru beneficiari și angajați, care l-au primit cu multă bucurie. La acest moment de sărbătoare au fost prezenți și membrii corului parohiei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Beclean, dar și alți invitați.

imagine

imagine

imagine

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *