Zi de sărbătoare la Grădinița Confesională „Sfânta Ana” a Surorilor Baziliene

Publicat pe: 9 decembrie 2021|Secțiunea: Ştiri|

Într-o atmosfera de bucurie și veselie, în dimineața zilei de joi, 9 decembrie 2021, copiii de la Grădinița Confesională „Sfânta Ana” a surorilor baziliene, au sărbătorit-o pe Sfânta Ana, patroana grădiniței.  Alături de surorile educatoare și de întregul personal al grădiniței, copiii plini de bucurie l-au întâmpinat pe Preasfințitul Claudiu Pop, Episcopul de Cluj-Gherla, care a deschis programul zilei de sărbătoare cu o rugăciune, apoi le-a spus copiilor o povestioară. Copiii au cântat câteva colinde, în limba română și în limba engleză.

La final Maica Veridiana, Superioara provincială a Ordinului Surorilor Sfântului Vasile cel Mare, l-a felicitat pe Preasfințitul Claudiu cu ocazia aniversării a 10 ani de la hirotonirea episcopală, iar copiii i-au cântat „La mulți ani!” La sărbătoare au participat și pr. Marius Cerghizan, Vicar general, pr. Ioan Pop, capelanul Mănăstirii „Sfânta Macrina” a surorilor baziliene, pr. diacon Marius Câmpean, cancelar eparhial și un grup de surori de la Mănăstirea „Sfânta Macrina”.  Sr. Cristina, directoarea grădiniței, a mulțumit tuturor pentru participare și comuniune. După întâlnirea comună, Preasfințitul Claudiu a vizitat fiecare grupă de copii, intrând în atmosfera magică a lumii copiilor. S-a lăsat provocat de simplitatea și bucuria lor, intrând în jocurile și emoțiile lor, în acea încărcătură sufletească pe care numai copiii o pot dărui. Apoi, a avut loc un moment de comuniune și împărtășire cu cadrele didactice și oaspeții prezenți, la o agapă fraternă.

În această zi copiilor nu le-au lipsit surprizele, au avut parte de un program distractiv animat de trei clovni, cu dansuri și voie bună, care le-a umplut sufletele de bucurie și veselie.  „Îi mulțumim Domnului pentru această zi și îi cerem, prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria și a Sfintei Ana, să binecuvânteze cu haruri bogate grădinița, copiii, familiile lor și pe Surorile care se ocupă de ei”, au transmis surorile baziliene.

Album foto

un comentariu

  1. Rodica 9 decembrie 2021 at 22:45 - Reply

    Zi de bucurie! Mulțumim!