Campus parohial pentru tineri la Sângeorz Băi

publicat la 25 august 2010 în Ştiri

În perioada 18-20 iulie 2010, s-a organizat în parohia Sf. Gheorghe din Sângeorz Băi un campus pentru tineri, cu tema “Vino şi urmează-Mă!”, animat de trei tineri din ASTRU Cluj împreună cu pr. Nicolae Jarda şi soţia acestuia, Emilia Jarda. Au participat 20 de tineri care pe parcursul campusului au încercat să-l urmeze pe Cristos asemenea Sf. Petru prin catehezele tematice propuse în fiecare zi. Astfel ziua de miercuri a avut tema “Eu şi Cristos”, ziua de joi a avut tema “Eu şi Biserica”, iar ziua de vineri a avut tema “Eu şi lumea”.

Programul zilnic a fost structurat în două parţi: dimineaţă – un program spiritual care a constat în cateheză, discuţii pe grupuri şi ateliere, aprofundarea subiectului catehezei şi învăţarea de cântece religioase noi, iar după amiază un program recreativ în care tinerii au avut parte de jocuri şi ateliere: de pictat suporturi pentru lumânări, de confecţionat felicitări, de realizat tablouri prin tehnica şerveţelului, de confecţionat rozarii şi pictat icoane. Programul zilnic se încheia cu Sfânta Liturghie celebrată în biserica parohială.

Pe parcursul campusului, tinerii au avut ocazia să îşi aprofundeze credinţa, să se cunoască mai bine şi să îşi pună în valoare talanţii primiţi de la Dumnezeu. Programul estival în parohia Sf. Gheorghe din Sângeorz Băi va continua cu un campus pentru copii în perioada 24-27 august, animat de tinerii care au participat la campus, şi un pelerinaj în parohia Sf. Ioan Botezătorul din Cormaia, duminică, 29 august.

Via: Cluj.ASTRU.ro

imagine

imagine

imagine

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *