Punctul cheie al educaţiei este măreţia inimii

publicat la 20 ianuarie 2014 în Anunţuri

Centrul Spiritual Manresa organizează zile de reculegere pentru profesori, învăţători şi cadre didactice cu tema: "Punctul cheie al educaţiei este măreţia inimii" (Papa Francisc)

imagine

Iubiţi ceea ce iubesc tinerii, astfel încât ei să iubească ceea ce iubiţi voi. – Sf. Ioan Bosco

Tânărul este chemat a retrăi în propria persoană întreaga omenire: trebuie deci să fie ajutat pentru a o înţelege şi a o iubi exact aşa cum este ea. De aceea, în procesul educativ, spune papa Francisc, ,,punctul cheie este mărinimia, măreţia inimii” care îi este dăruită celui ce umblă împreună cu Isus şi este atent la ceea ce spune El. O educaţie creştină bună permite tânărului să vadă şi să accepte lumea aşa cum o vede şi o acceptă Isus, încurajează şi consolidează formarea integrală a persoanei sale şi îl deschide spre un drum al speranţei şi al serviciului pentru binele tuturor.

Reculegerea începe vineri, 21 februarie, ora 18.00, se încheie duminică, 23 februarie, ora 14.00 şi va fi condusă de pr. Olivo sj. Pentru o experienţă cât mai fructuoasă recomandăm şi cazarea. Înscrieri şi informaţii la telefon: 0264-406471; 0743020331 sau la adresa centrulmanresa@iezuiti.ro

via Iezuiti.ro

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *