Anunţ: Mama Alice Crihălmeanu s-a mutat în casa Tatălui ceresc

Publicat pe: 5 aprilie 2014|Secțiunea: Anunţuri|

Cu tristeţe în suflet, dar cu credinţa în Învierea Domnului, anunţăm că vineri, 4 aprilie, la ora 18.05, sufletul servei lui Dumnezeu, Alice Crihălmeanu, a fost primit în braţele Tatălui ceresc.

Rămâne de acum în rugăciunea şi în sufletele noastre mama Preasfinţiei Sale Florentin, a Sorei Letiţia din Congregaţia Surorilor Maicii Domnului şi a fratelui lor, Muşat, dar şi mama fiecărei persoane care-i ieşea în cale, mai ales a celor care aveau nevoie de ajutorul pe care era gata oricând să-l ofere. "Mama Alice", cum era chemată de toţi cei care au cunoscut-o, a fost un model de trăire a credinţei creştine, viaţa ei fiind centrată pe rugăciune şi caritate izvorâte dintr-un preaplin de iubire dăruită cu generozitate şi fără rezerve lui Dumnezeu şi aproapelui.

Ceremonia înmormântării pentru serva lui Dumnezeu Alice Crihălmeanu va avea loc luni, 7 aprilie 2014, la biserica Sf. Fecioară Maria din cartierul Grigorescu, Cluj-Napoca. De la ora 10 se va celebra Sf. Liturghie pentru adormita în Domnul, iar de la ora 12 se va celebra slujba înmormântării. După prohod, trupul neînsufleţit al servei lui Dumnezeu Alice va fi înhumat în mormântul familiei din cimitirul Mănăştur. Până la ceremonia de luni din biserica Sf. Fecioare Maria, trupul neînsufleţit va fi expus în Capela Mănăstirii Maicii Domnului (CMD), unde se vor celebra slujbele rânduite pentru sufletul adormitei în Domnul.

Fie ca lumina lui Hristos Înviat să o înveşmânte în bucurie cerească, să se odihnească în pacea lui Dumnezeu!

imagine

3 Comments

 1. Naty 5 aprilie 2014 at 13:57 - Reply

  Dumnezeu să o odihnească… Şi sincere condoleanţe familiei!!!

 2. Luminita Tomi 6 aprilie 2014 at 21:27 - Reply

  Dumnezeu sa o odihneasca pe Mama Alice pentru ca e un suflet mare si tarie familiei indoliate!!!

 3. Liana Gota 8 aprilie 2014 at 16:11 - Reply

  Sincere condoleante!
  MAMA ALICE isi va indeplini si de acum incolo, rolul de inger pazitor.
  Sa ne rugam pentru Episcopul nostru Florentin!