Anunţ: Gabriele Kuby va conferenţia luni la Cluj

publicat la 4 noiembrie 2016 în Anunţuri

"Vor să ajungă la copiii voștri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuși civilizația. Fiindcă va prăbuși mai întâi familia. Aceasta este rădăcina. Așa că trebuie să faceți tot ce puteți."- declara Gabriele Kuby la prima sa vizită în România în 2014. În zilele de 7 – 8 – 9 noiembrie 2016, va fi din nou prezentă la Cluj-Napoca, Oradea și Iași, pentru o serie de conferințe & dezbateri cu tema "Revoluția sexuală și familia. Distrugerea libertății în numele libertății".

Papa Benedict al XVI-lea: "Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului".

Autoarea lucrării de renume mondial "Revoluția sexuală și familia. Distrugerea libertății în numele libertății"cunoscut sociolog, autor și expert în studiul teoriei gender la nivel internațional, va fi prezentă la Cluj-Napoca în data de 7 noiembrie ora 19.00 în Aula "Card. Iuliu Hossu" din cadrul Catedralei greco-catolice în construcție (Piața Cipariu fn)

imagine

Doamna Gabriele Kuby va susține o conferință care se adresează oricărei persoane care dorește să înțeleagă și să aprofundeze ce înseamnă ideologia gender, chiar și fără cunoștințe prealabile asupra subiectului. Vor fi prezentate fundamentele și efectele ideologiei "Gender Mainstreaming" într-o manieră clară și inteligibilă, precum și despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit și disimulat. De asemenea va vorbi și despre modificările grave, care sunt de așteptat pentru societate și mai ales pentru copii și familii, în urma implementării acestei ideologii.

Evenimentul este organizat de Acțiunea Catolică din România – o federație națională de asociații de laici romano-catolici și greco-catolici fondată în 2005 și are ca obiectiv promovarea valorilor creștine în societate. Parteneri locali în organizarea evenimentului fiind: Asociația Tineretului Român Unit – ASTRU Cluj, Asociația Generală a Românilor Uniți – AGRU Cluj, Departamentul pentru tineret din cadrul Episcopiei Române Unite cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla; Life Nation, Centrul "Iubire și adevăr", Asociația Cercetașii Munților; Liceul Greco-Catolic "Inochetie Micu"; Facultatea de Teologie Greco-Catolică Cluj și Clinica Provita Cluj.

Evenimentul este primul dintre-o serie de evenimente, următoarele fiind la Oradea în 8 noiembrie și la Iași în 9 noiembrie și este un răspuns dat invitației papei Francisc de a promova valorile autentice ale căsătoriei creștine, iubirea dintre bărbat și femeie, dintre părinți și copii, în spațiul fără bariere, niciodată închis al familiei.

În cadrul întâlnirii de la Cluj-Napoca va fi prezentat și bestsellerul in domeniu "Revoluția sexuală globală".

La finalul conferinței, doamna Gabriele Kuby va fi disponibilă pentru un scurt dialog cu presa locală prezentă la eveniment.

Contact:

Pr. Daniel Avram, consilier eparhial mass-media, 0729-884-889
Codruta Fernea, secretar@actiuneacatolica.ro, 0744-164-669
Mihai Moruțan, președinte ASTRU Cluj, cluj@astru.ro , 0741-049-195
Iulia și Dan Călinescu, Asociația LifeNation julia@lifenation.org, 0758-500-590

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *