Invitație la excursie-pelerinaj în Polonia – "Trăind în familia lui Dumnezeu"

publicat la 8 martie 2017 în Anunţuri

În urma experienței tinerilor din Eparhia de Cluj-Gherla în Polonia, în timpul Zilelor în Dieceză, înainte de cea de-a XXXI-a ediție a Zilei Mondiale a Tineretului, s-a născut o prietenie frumoasă între gazdele polone și oaspeții români. În spiritul acestei prietenii, am fost invitați să ne alăturăm lor cu un grup de tineri și familii din Eparhie pentru câteva zile, în preajma zilei de 1 mai.

Programul va cuprinde Sf. Liturghie zilnică, momente de rugăciune și meditație pe tema acestor zile, dar și drumeții și vizite la locuri de pelerinaj din zonă, momente de împărtășire și voie bună. Tema acestor zile este "Trăind în Familia lui Dumnezeu". Evenimentul propriu-zis are loc în perioada 29 aprilie – 1 mai 2017. Pentru drum, care se va face cu autocarul, trebuie să luăm în calcul o zi la dus și o zi la întors, așa că este recomandată rezervarea perioadei 28 aprilie – 2 mai 2017.

Invitația este adresată tinerilor și familiilor (cu sau fără copii) din Eparhia de Cluj-Gherla, atât celor care au interacționat cu grupul polon în luna iulie și noiembrie 2016, cât și celor care vor să petreacă câteva zile alături de grupul polon în rugăciune și momente de fraternitate. Pentru cei sub 18 ani, acceptul părinților sau al tutorelui legal va fi necesar pentru participare. Ambii părinți vor semna o declarație notarială în acest sens. Pot participa preoți și persoane consacrate, care vor fi însoțitori pentru laici.

Locul în care vom petrece aceste zile este în Carpații Poloniei (Munții Pieniny), la sud-est de Zakopane, pe granița cu Slovacia. Se va dormi la o pensiune în satul Szlachtowa. Aici vom servi și două mese pe zi, incluse în costurile de cazare. Prețul informativ pentru această experiență (28 aprilie-2 mai 2017) este de 480 lei, ceea ce include transportul cu autocar, asigurarea medicală, cazarea și două mese pe zi (4 nopți). Înscrierile pentru acest eveniment sunt deschise, până la ocuparea locurilor. Poți să te înscrii online pentru a fi sigur(ă) că ai un loc rezervat! Te rugăm să ne contactezi în cazul în care dorești mai multe informații ce nu au fost cuprinse aici sau mai ai alte întrebări.

Confirmarea înscrierii se face prin achitarea costului de participare până la data de 30 martie 2017. Suma totală a costului de participare va fi plătită către ASTRU Cluj, care se ocupă de aspectele financiare ale organizării evenimentului. Există mai multe modalități de plată: plata la birourile ASTRU Cluj, depunere de numerar sau transfer bancar. Detalii găsești în documentul METODE DE PLATĂ.

via Cluj.ASTRU.ro

imagine

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *