Anunț: Cea mai mare campanie pro-viață din lume, la a VIII-a ediție la Cluj-Napoca

publicat la 4 martie 2019 în Anunţuri

A VIII-a ediție a campaniei "40 de zile pentru viață" se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 6 martie-14 aprilie 2019. Această ediție va readuce în stradă creștini din toate denominațiunile având o intenție comună de rugăciune: încetarea avorturilor. Continuând rugăciunea pe strada Clinicilor, colț cu Victor Babeș, organizatorii locali ai campaniei doresc să transmită în acest timp de 40 de zile mesajul privind valoarea pe care fiecare ființă umană o are începând de la concepție. Creștini din toate Bisericile din Cluj, precum și din împrejurimi, se alătură celor peste 370 de orașe din toată lumea care se unesc în rugăciune începând cu 6 martie.

Timp de 40 de zile, între orele 7.00-19.00, voluntarii noștri vor fi în stradă pentru a se ruga, a informa locuitorii municipiului Cluj despre importanța fiecărei vieți umane, indiferent de stadiul în care se află ea. Cei care doresc să participe la această campanie de conștientizare se pot înscrie pe pagina 40pentruviata.org. Lansarea campaniei va avea loc în data de 5 martie orele 19,00 în Sala 32 a Casei de Cultură a Studenților, Cluj Napoca. Mai multe informații găsiți și pe pagina de Facebook a campaniei https://www.facebook.com/40dezileCluj/

Despre campanie

România este a doua țară la nivel mondial, după Rusia, în care au fost avortați în ultimii 60 de ani un număr de copii mai mare decât populația actuală a țării. Astfel, conform datelor statistice, un număr de peste 22 de milioane de avorturi au fost efectuate din 1958 până în 2016, date preluate doar din informațiile furnizate de spitalele de stat, clinicile private nefiind obligate să transmită numărul de întreruperi de sarcină efectuate.

"O viață înseamnă o generație" este mesajul pe care această ediție a campaniei dorește să îl transmită tuturor, fie voluntari participanți la veghea din stradă, fie trecători, conștientizând valoarea fiecărei vieți umane, indiferent de circumstanțe. Și de această dată, campania va însuma 40 de zile de veghe pașnică în rugăciune, desfășurată în spațiul public. Toți participanții la veghea pașnică vor fi rugați să semneze o declarație de pace, angajându-se să se comporte în permanență ca niște adevărați ambasadori ai lui Cristos.

40 de Zile pentru Viață este o inițiativă pașnică, foarte specifică și independentă, care se axează pe 40 de zile de post, rugăciune și veghe pașnică în fața clinicilor de avort și care are la bază o motivație educațională. Cadrul celor patruzeci de zile este preluat din numeroase exemple întâlnite de-a lungul istoriei biblice. Pentru informații legate de Campania 40 de zile pentru viață Cluj Napoca puteți accesa pagina Facebook anterior indicată. Înscrierile la veghe se pot face la adresa http://40pentruviata.org. Contact: Camelia Petrule, 0743605979; Liliana Chelcan, 0754279459; email: veghe40dezile@gmail.com.

imagine

imagine

imagine

imagine

Exprimaţi-vă opinia

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *