Anunț: Curs de formare pentru responsabili și educatori

Publicat pe: 5 februarie 2022|Secțiunea: Anunţuri|

Dragi responsabili și educatori ai grupurilor parohiale și specializate,

În perioada 25-27 februarie 2022, la Centrul Manresa din Cluj-Napoca, va avea loc un curs de formare pentru responsabilii și educatorii grupurilor parohiale și specializate ASTRU Cluj, cu tema „Ridică-te și trăiește!” și motto: „Fă dar acum toate câte ți-a zis Domnul!” (Geneză 31,16)

Tema acestui curs de formare ne invită să ne ridicăm în fiecare zi și să trăim ca adevărați creștini, făcând, așa cum spune și motto-ul, ceea ce ne cere Dumnezeu. Pentru fiecare dintre noi, Dumnezeu are o misiune. Ca responsabili și educatori, pe lângă misiunea asociației, la care contribuim toți, aveți și misiunea de conduce și a vă îngriji de grupul parohial sau specializat din care faceți parte. Este o misiune care cere un efort mare de la voi; fiecare membru al grupului va avea diverse nevoi, dorințe, planuri. Alături de asistentul spiritual, sunteți cei care îi îndrumă, care îi ajută să se cunoască mai bine pe ei înșiși, să își cunoască mai bine credința.

Veți vedea că programul pe care l-am pregătit pentru voi la acest curs este variat. Vom învăța cum să fim atenți la ceilalți, vom lega prietenii, vom învăța mai multe despre identitatea noastră, despre cum ne prezentăm altora și cum îi putem inspira. Desigur, vom aprofunda și tema cursului, pentru a înțelege mai bine ce înseamnă a ne ridica și a trăi așa cum ne cere Domnul. Vă așteptăm cu mare drag să petrecem acest weekend împreună, învățând unii de la alții și aflând mai multe despre noi și despre asociația din care facem parte.

Vă rugăm ca până cel târziu în data de 14 februarie să confirmați participarea celor doi responsabili și a educatorului ASTRU.

Alte aspecte importante:

  • Cursul va începe vineri la ora 18:00 cu sosirile.
  • ASTRU Cluj va asigura cazarea și masa participanților
  • Costurile de transport nu se decontează. În situația în care întâmpinați dificultăți din acest punct de vedere vă rugăm să ne contactați.
  • Nu este prevăzută o taxă de participare! Donațiile sunt recomandate și binevenite!

Teodora Capan
Președinte

PROGRAM:

Vineri

18:00 – Sosiri
19:00 – Cină
20:00 – Bun venit!
20:15 – S-a întâmplat într-o seară de vineri!
22:00 – Rugăciune
23:30 – Stingerea

Sâmbătă

8:15 – Sfânta Liturghie
9:00 – Mic dejun
10:00 – Pas cu pas #mergemîmpreună
13:00 – Prânz
14:30 – Ne ridicăm la chemarea de a fi noi înșine pe social-media?
16:00 – Pauză
16:30 – Spitalul de recuperare
19:00 – Cina
20:00 – Rugăciune
20:30 – Cadeeeee!
00:00 – Stingerea

Duminică

8:15 – Sfânta Liturghie
9:00 – Mic dejun
10:00 – Să jucăm după reguli!
11:30 – Cu ce plecăm acasă?
13:00 – Prânz
Plecări

via Cluj.ASTRU.ro